Internet Fanclub roteteufel.de

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Claudiu Niculescu doch ein Thema? Wird ein Zebra....

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
der hat ja echt perversgeile freistösse drauf
default_wink.png

aber er scheint nicht unbedingt zu uns zu wollen...

ob das dann gut geht???

hoffentlich kein neuer hansen,der sich zu gut findet für unseren verein.

Ich finde es Klasse, dass auch die RP darüber nun schreibt, auch, dass auf jeden fall noch ein zweiter Angreifer kommen soll.

Überleg es dir, Iulian, es wäre super, wenn du zu uns wechseln würdest!! Wirst sehen, du wirst es nicht bereuen ....!

"Nu vreau să plec"

27.01.2008 00:50

Claudiu Niculescu îşi doreşte să continue la Dinamo pentru a demonstra criticilor săi că nu şi-a spus ultimul cuvînt în fotbal

După un sezon de toamnă nereuşit, pe parcursul căruia a înscris de doar 3 ori, Claudiu Niculescu (31 de ani) speră ca 2008 să fie plin de zîmbet. Lasă de înţeles că ar putea pleca în orice moment de la Dinamo, dar este tentat mai mult de varianta de a rămîne încă 6 luni pentru a-şi repara imaginea şi ca să demonstreze că este un golgeter înnăscut. Tocmai a refuzat 250.000 de euro pe an de la FC Kaiserslautern, însă impresarii îi caută în continuare un club în străinătate care să-i asigure un salariu stagional de peste 400.000 de euro, dublu faţă de cît cîştigă în Ştefan cel Mare.

- Claudiu, pleci sau rămîi la Dinamo?

- Primul răspuns, unul foarte sincer, este: Dinamo trece printr-o perioadă foarte grea şi aş vrea să rămîn pentru colegii mei, pentru echipă. Al doilea răspuns, la fel de sincer: aş vrea să rămîn pentru a demonstra că n-am uitat fotbalul! N-am de luat vreo revanşă, dar vreau din tot sufletul să demonstrez că sînt un jucător pe care se poate pune bază în continuare. Tot la fel de corectă este şi varianta că se poate întîmpla orice, să rămîn, să plec, nu se ştie niciodată. Important este prezentul şi dacă sînt aici, la Dinamo, asta contează.

"Eu ştiu ce pot"

- Mai poţi să redevii marcator de top, asta se întreabă suporterii din Ştefan cel Mare?

- Da, am încredere în mine, de aceea şi aş vrea să rămîn. Eu ştiu ce pot, că am resurse încă pentru a fi în top, sper să fiu sănătos ca să am ce să demonstrez. Îmi trebuie şi noroc, altfel degeaba îmi iese un şut. Dacă el se duce în bară, nu rezolv prea multe. Dar am încredere, mi-a rămas acest lucru.

"Ne avantajează superioritatea rivalilor"

- Adversarii probabil că nu-şi doresc să mai rămîi la Dinamo.

- Şi mă interesează asta? Nu vreau să mai vorbesc de plecare, se pot întîmpla multe. Mă interesează că am antrenament după-amiază cu Dinamo.

- Cornel Ţălnar şi şefii spun că după turneu se va trage linie şi se va vedea cine rămîne la echipă. Este o ameninţare directă?

- Să se tragă linie? Păi, ce, jucăm şotron? De două-trei săptămîni tot încărcăm, încărcăm. Îmi cunosc bine antrenorii, iar cînd s-a spus că se trage linie, afirmaţia respectivă a fost făcută pentru a mobiliza întreg lotul. Pot să spun că s-a atins scopul cu acele cuvinte.

- Rivalii din campionat afirmă că nu contaţi în acest an în lupta pentru podium.

- Da, ne iau peste picior. Da, mă deranjează! Anul trecut, toţi se speriau de noi şi cînd intrau pe teren se întrebau: «Doamne, cîte ne mai dau «cîinii» acum?!». Acum, e adevărat, nu mai speriem pe nimeni. Mai bine că se văd superiori, au mai făcut o dată aşa şi am cîştigat imediat titlul.

"Vreau să joc şi la Euro, n-am renunţat la acest vis al meu"

Claudiu Niculescu

1 gol a marcat Claudiu Niculescu în cele 147 de minute jucate în cele trei amicale din Cipru

http://www.gsp.ro/Dinamo/Nu-vreau-sa-plec.html?a=2254/216021http://www.gsp.ro/Dinamo/Nu-vreau-sa-plec.html?a=2254/216021

Claudiu Niculescu îşi doreşte să continue la Dinamo pentru a demonstra criticilor săi că nu şi-a spus ultimul cuvînt în fotbal

kann kein rumänisch aber wenn man das so ließt, dann dürfte da relativ eindeutig stehen, dass claudi niculescu seine karriere bei Dinamo Bukarest fortsetzen wird, um seinen Kritikern irgendwas zu demonstrieren. Und ich vermute mal er will demonstrieren, dass er gut kicken kann
default_wink.png

Hier der wichtige Teil von DonTomato (TM-User) übersetzt:

"Ich will nicht gehen"

Claudiu, pleci sau rămîi la Dinamo?

- Primul răspuns, unul foarte sincer, este: Dinamo trece printr-o perioadă foarte grea şi aş vrea să rămîn pentru colegii mei, pentru echipă. Al doilea răspuns, la fel de sincer: aş vrea să rămîn pentru a demonstra că n-am uitat fotbalul! N-am de luat vreo revanşă, dar vreau din tot sufletul să demonstrez că sînt un jucător pe care se poate pune bază în continuare. Tot la fel de corectă este şi varianta că se poate întîmpla orice, să rămîn, să plec, nu se ştie niciodată. Important este prezentul şi dacă sînt aici, la Dinamo, asta contează.

Claudiu, verlässt du Dinamo oder bleibst du?

Dinamo ist einer sehr schwierigen Phase und ich würde gern für meine Kollegen bleiben, für die Mannschaft.

Ich würde gern bleiben um zeigen, dass dich das Fußballspielen nicht verlernt habe.

... ich könnte gehen, ich könnte bleiben, dies weiß man nie. Wichtig ist die Gegenwart und wenn ich hier bin, bei Dinamo, zählt das.

Der scheint ja echt was drauf zu haben.

Sollten wir ihn verpflichten, wird die Finanzierung 100%ig in Ordnung sein, da die DFL - wie beim Iacob-Transfer auch - ein Auge darauf hat.

Wir dürfen gespannt sein.

Einfach mal abwarten! Wir wissen nicht, wann dieses Interview enstanden ist, mit Sicherheit nicht um 1 Uhr Nachts ... in der Zwischenzeit kann soooooooooviel sich geändert haben ...

In einem anderen Forum steht nen Text, wonach jemand mit einem in Rumänien telefoniert hat, der meinte wieder, Claudi möchte nun doch wechseln, er hat es sich anders überlegt, am Montag soll er in Lautern ankommen.

Was ist nun richtig? Beides nur Spekulationen ... ;> Daher ... es geht den Berg hoch, aba auch wieda runna ^^

Es dürfte letztendendes eine Sache des Geldes sein. Und da haben wir nunmal nicht viel zu bieten - wie auch als Zweitligist im Tabellenkeller mit Millionen Euro Stadionmiete, Spielern, Trainern und sonstigen Mitarbeitern auf der Gehaltsliste und einem (im Verhältnis zum Stadionvolumen) geringen Zuschauerzuspruch.

Ich weiss nicht,also Begeisterung nach KL zu wechseln sieht anders aus. Was man so liest hat er eigentlich gar keine Lust nach Deutschland zu kommen und will am liebsten bei Dinamo bleiben. Wer weiss,nach 3 Wochen hat der Typ Heimweh. Mol gugge wie es weiter geht.

Ich weiss nicht,also Begeisterung nach KL zu wechseln sieht anders aus. Was man so liest hat er eigentlich gar keine Lust nach Deutschland zu kommen und will am liebsten bei Dinamo bleiben. Wer weiss,nach 3 Wochen hat der Typ Heimweh. Mol gugge wie es weiter geht.

Auf der anderen Seite imponiert mir seine Vereinstreue... ein Söldner sieht anders aus... kann also sein, dass er absolut loyal zu seinem Arbeitgeber ist... die andere Seite der MEdaille...

Einfach mal abwarten! Wir wissen nicht, wann dieses Interview enstanden ist, mit Sicherheit nicht um 1 Uhr Nachts ... in der Zwischenzeit kann soooooooooviel sich geändert haben ...

In einem anderen Forum steht nen Text, wonach jemand mit einem in Rumänien telefoniert hat, der meinte wieder, Claudi möchte nun doch wechseln, er hat es sich anders überlegt, am Montag soll er in Lautern ankommen.

Was ist nun richtig? Beides nur Spekulationen ... ;> Daher ... es geht den Berg hoch, aba auch wieda runna ^^

Das will ich einfach mal hoffen. Denn technisch und spielerisch ist er einer der Besten den wir kriegen können. Nur muss er allerdings zu 100% hinter seinem Wechsel stehen. Ansonsten hat es keinen Wert!

Auf der anderen Seite imponiert mir seine Vereinstreue... ein Söldner sieht anders aus... kann also sein, dass er absolut loyal zu seinem Arbeitgeber ist... die andere Seite der MEdaille...

Eben,alles hat 2 Seiten,von daher würde ich sagen er soll bei Dinamo bleiben. Was nützt es wenn er zwar bei uns spielt,aber seine Gedanken in Rumänien sind. Im Abstiegskampf brauchen wir Leute die voll konzentriert an die Sache gehen. Es beginnt bald die schwerste Rückrunde der Vereinsgeschichte,auch was die Zukunft des Vereins angeht,und da muss alles passen.

Leuts,das kann auch Taktik sein,habe ich auch bei Vorstellungsgesprächen gemacht:

Er sagt einfach,er muss ja nicht weg,um sich interessanter zu machen,den FCK aus der Reserve zu locken,der dann sagt:OK,wir müssen sehen,dass wir den unbedingt bekommen,uns voll reinhängen,sonst krigen wir den nicht.

Und hier wieder etwas neues .... das hört sich dann doch wieder positiver an? Irgendwie hört sich das an nach Transfer zu uns? :>

ATACANT ARGENTINIAN IN "GROAPA"?

Autor: FANATIK, 27-01-2008

Deoarece Claudiu Niculescu este foarte aproape de un transfer la Kaiserslautern, staff-ul “ciinilor” cauta deja inlocuitor pentru “Clau-gol”. Astfel, Osvaldo Miranda de la Gimnasia de Jujuy, echipa din prima liga argentiniana, va fi testat de Cornel Tilnar in cantonamentul din Antalya. Miranda este atacant, are 23 de ani si a mai evoluat pentru Racing si Independiente, si costa un milion de euro, conform Prosport.

http://www.fanatik.ro/liga_i_sectiu...acant_argentinian_in___si__groapa__si___.htmlhttp://www.fanatik.ro/liga_i_sectiune_2/articol_39344/atacant_argentinian_in___si__groapa__si___.html

Und hier wieder etwas neues .... das hört sich dann doch wieder positiver an? Irgendwie hört sich das an nach Transfer zu uns? :>

ATACANT ARGENTINIAN IN "GROAPA"?

Autor: FANATIK, 27-01-2008

Deoarece Claudiu Niculescu este foarte aproape de un transfer la Kaiserslautern, staff-ul “ciinilor” cauta deja inlocuitor pentru “Clau-gol”. Astfel, Osvaldo Miranda de la Gimnasia de Jujuy, echipa din prima liga argentiniana, va fi testat de Cornel Tilnar in cantonamentul din Antalya. Miranda este atacant, are 23 de ani si a mai evoluat pentru Racing si Independiente, si costa un milion de euro, conform Prosport.

http://www.fanatik.ro/liga_i_sectiu...acant_argentinian_in___si__groapa__si___.htmlhttp://www.fanatik.ro/liga_i_sectiune_2/articol_39344/atacant_argentinian_in___si__groapa__si___.html

soll, wenn ich es recht verstehe, weil im Trainigslager von Bukarest ein Argentinier vorspielt, der auf nicos Position vorgesehen ist. Der Archie ist 23, unser möglicher Neuzugang eben 8 Jahre älter.

Warten wir es ab.

"Deoarece Claudiu Niculescu este foarte aproape de un transfer la Kaiserslautern, staff-ul “ciinilor” cauta deja inlocuitor pentru “Clau-gol”"

"
Da ein wechsel von C.N. zu Kaiserslautern sehr wahrscheinlich ist,"....sucht Dinamo ersatz für “Clau-gol”, kandidat ist der Agentinier..

verbindliches gibts hoffentlich bald von Benhancer!

Benhancer oder Kalusha, bitte übersetzt das mal:

Victoras Iacob s-a intors in Romania sa-l ia pe Claudiu Niculescu la Kaiserslautern

Realitatea Romaneasca

In vreme ce Steaua pleca sambata in al doilea stagiu de pregatire al iernii, in Cipru, fostul sau atacant Victoras Iacob s-a intors din Germania, unde si-a perfectat transferul la FC Kaiserlsutern. "Din punctul meu de vedere s-a rezolvat, am gasit niste oameni deosebiti acolo. 99 la suta e pus la punct transferul, mai sunt doar cateva detalii intre cluburi de rezolvat. M-as bucura sa vina si Niculescu (n.r. - atacantul dinamovist Claudiu Niculescu a fost ofertat la randu-i de Kaiserslautern cu un salariu stagional de 800.000 de euro). Cu cat sunt mai multi romani cu atat mai bine. Nu ma asteptam la asa o primire, am fost surprins de oamenii de acolo, se spera mult de la mine si eu sper sa nu le insel asteptarile", a spus Iacob.

Alti jucator aflati pe lista disponibilizatilor din Ghencea, Dorel Zaharia si Marius Croitoru, sunt foarte aproape de a parasi fotbalul romanesc. In cazul lui Zaharia, Steaua s-a inteles in mare parte cu un club din China, aceeasi situatie fiind si in cazul lui Croitoru, ofertat din Israel, de Hapoel Tel Aviv.

Azi 27.01.2008

Quelle: http://www.realitatearomaneasca.ro/...a-l+ia+pe+claudiu+niculescu+la+kaiserslauternhttp://www.realitatearomaneasca.ro/content.php?c=articole&id_categorie=7&articol_id=9239&article=victoras+iacob+s-a+intors+in+romania+sa-l+ia+pe+claudiu+niculescu+la+kaiserslautern

Ich flippe aus...da bahnt sich was verdammt geiles an und von den Rumänen ist keiner da. We need u now!!!
default_icon_eek.gif

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben