Internet Fanclub roteteufel.de

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Silviu Andrei Margaritescu zum FCK ? (m.Q.)

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
DINAMO 15.06.2008 - 20:29
Cornel Dinu: "Sîntem în negocieri cu Dolha"

Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, duminică, că formaţia din Ştefan cel Mare negociază cu portarul Emilian Dolha, iar transferul lui Mărgăritescu la Kaiserslautern a intrat în impas.

"Urmărim în acest moment să ne întărim posturile deficitare, acela de portar şi cel de mijlocaş central. Pot spune că în acest moment suntem în negocieri cu Dolha şi căutăm un înlocuitor pentru Mărgăritescu", a spus Cornel Dinu.

În vârstă de 28 de ani, Emilian Dolha a evoluat ultima oară la gruparea poloneză Lech Poznan şi ar putea ajunge la Dinamo din postura de jucător liber de contract. În carieră, goalkeeperul a mai evoluat pentru Gloria Bistriţa, Olimpia Satu Mare, Rapid şi Wisla Cracovia.

Oficialul dinamovist s-a referit şi la situaţia mijlocaşului Andrei Mărgăritescu. "Încă nu ştiu exact care mai e situaţia lui Mărgăritescu. Ştiu că domnul Badea era în legătură cu cei de la Kaiserslautern pentru transferul său, chiar a fost acolo, dar acum nu ştiu exact. Cred că e în impas pentru că cei de la Kaiserslautern îl vroiau şi pe Cătălin Munteanu în acelaşi timp cu Mărgăritescu, dar primul a preferat să meargă la Braşov", a afirmat Dinu.

Finanţatorul grupării FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, duminică, pentru NewsIn, că a făcut o ofertă pentru Mărgăritescu, dar a fost refuzat de oficialii din Ştefan cel Mare. "L-am vrut pe Mărgăritescu, e un jucător bun. I-am făcut o ofertă atât lui, cât şi clubului, dar Dinamo a refuzat. Oferta mea rămâne valabilă, poate se răzgândesc cei de acolo", a afirmat conducătorul formaţiei moldave. Cornel Dinu a explicat şi motivul refuzului: "Un jucător ca Mărgăritescu nu poate să plece de la Dinamo la FC Vaslui. E totuşi FC Vaslui, chiar dacă acum am văzut că vrea să aducă jucători buni".

Pus pe lista de transferuri la începutul acestei luni de Mircea Rednic, Andrei Mărgăritescu se pregăteşte separat, alături de alţi fotbalişti daţi afară de la Dinamo, şi aşteaptă în continuare ca situaţia lui să fie clarificată.

Sursa: NewsIn

http://www.gsp.ro/stire/cornel-dinu-sintem-in-negocieri-cu-dolha-82790.htmlhttp://www.gsp.ro/stire/cornel-dinu-sintem-in-negocieri-cu-dolha-82790.html

und was heißt das uf deutsch

wie immer alles kommentiert werden muss.. ich machs jetzt zwar auch.. aber ich klick die threads immer weil ich news möchte, keine nonsens antworten :/

Geht mir auch so suYin... denke immer es gibt was Neues und dann isses doch nur altbekanntes oder sowas wie eben.

wie immer alles kommentiert werden muss.. ich machs jetzt zwar auch.. aber ich klick die threads immer weil ich news möchte, keine nonsens antworten :/

Danke! Seh ich genauso.

Schlimmer find ichs aber das irgendwer wieder irgendwelche Quellen von unseriösen Zeitungen rausholt. Ich mein so langsam müsstet ihr doch wissen das man darauf nix geben kann.

is doch klar, musch du wohl warde, bis unser Ben übersetzt!
default_wink.png

DINAMO 15.06.2008 - 20:29
Cornel Dinu: "Sîntem în negocieri cu Dolha"

Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, duminică, că formaţia din Ştefan cel Mare negociază cu portarul Emilian Dolha, iar transferul lui Mărgăritescu la Kaiserslautern a intrat în impas.

Oficialul dinamovist s-a referit şi la situaţia mijlocaşului Andrei Mărgăritescu. "Încă nu ştiu exact care mai e situaţia lui Mărgăritescu. Ştiu că domnul Badea era în legătură cu cei de la Kaiserslautern pentru transferul său, chiar a fost acolo, dar acum nu ştiu exact. Cred că e în impas pentru că cei de la Kaiserslautern îl vroiau şi pe Cătălin Munteanu în acelaşi timp cu Mărgăritescu, dar primul a preferat să meargă la Braşov", a afirmat Dinu.

Finanţatorul grupării FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, duminică, pentru NewsIn, că a făcut o ofertă pentru Mărgăritescu, dar a fost refuzat de oficialii din Ştefan cel Mare. "L-am vrut pe Mărgăritescu, e un jucător bun. I-am făcut o ofertă atât lui, cât şi clubului, dar Dinamo a refuzat. Oferta mea rămâne valabilă, poate se răzgândesc cei de acolo", a afirmat conducătorul formaţiei moldave. Cornel Dinu a explicat şi motivul refuzului: "Un jucător ca Mărgăritescu nu poate să plece de la Dinamo la FC Vaslui. E totuşi FC Vaslui, chiar dacă acum am văzut că vrea să aducă jucători buni".

Pus pe lista de transferuri la începutul acestei luni de Mircea Rednic, Andrei Mărgăritescu se pregăteşte separat, alături de alţi fotbalişti daţi afară de la Dinamo, şi aşteaptă în continuare ca situaţia lui să fie clarificată.

Sursa: NewsIn

http://www.gsp.ro/stire/cornel-dinu-sintem-in-negocieri-cu-dolha-82790.htmlhttp://www.gsp.ro/stire/cornel-dinu-sintem-in-negocieri-cu-dolha-82790.html

Der Offizielle von Dinamo nahm auch Stellung zur Situation des Mittelfeldspielers Andrei Mărgăritescu: "Momentan weiß ich nicht genau wie die Situation von Mărgăritescu ist. Ich weiß, dass Herr Badea mit Kaiserslautern über seinen Wechsel verhandelt hat, er war auch dort, aber momentan weiß ich es nicht genau. Ich glaube sie sind in einer Sackgasse, denn die Lautrer wollten gleichzeitig Cătălin Munteanu und Mărgăritescu, aber der erste hat es bevorzugt nach Braşov zu gehen", bestätigte Dinu.

Der Finanzier vom FC Vaslui, Adrian Porumboiu, erklärte am Sonntag gegenüber NewsIn, dass er ein Angebot für Mărgăritescu abgegeben hat, das aber von den Offiziellen von Dinamo agelehnt wurde. "Ich wollte Mărgăritescu, er ist ein guter Spieler. Ich habe ihm ein Angebot gemacht, auch dem Club, aber Dinamo hat es abgelehnt. Mein Angebot bleibt bestehen, vielleicht überlegen sie es sich noch einmal", bestätigte der Präsident des moldauischen Vereins. Cornel Dinu erklärte auch die Gründe für die Absage: "Ein Spieler wie Mărgăritescu kann Dinamo nicht Richtung Vaslui verlassen. Wir reden über FC Vaslui, obwohl ich jetzt gesehen habe, dass sie versuchen bessere Spieler zu holen."

Der von Mircea Rednic in desem Monat auf die Transferliste gesetzte Andrei Mărgăritescu bereitet sich getrennt vor, gemeinsam mit anderen Spielern, die von Dinamo freigestellt wurden, und wartet weiterhin darauf, dass sich seine Situation klärt.

Edit:

Ruhig Blut, Kinners, alter Mann ist kein ICE.
default_wink.png

"Ein Spieler wie Mărgăritescu kann Dinamo nicht Richtung Vaslui verlassen. Wir reden über FC Vaslui, obwohl ich jetzt gesehen habe, dass sie versuchen bessere Spieler zu holen."

Den satz verstehe ich nicht so ganz, wenn sie den spieler doch los werden wollen und ein finanziell gutes angebot haben, warum lehnen sie es dann in dieser art und weise ab?

Man muss aber auch sagen, dass die offiziellen des vereins wirklich sehr offen über die gerüchte reden, da haben die journalisten einiges zu schreiben;).

Ich denke mal er wollte sagen, dass Vaslui aufrüstet und man so einen guten Spieler dann nicht unbedingt bei ihnen sehen will.
default_smile.png

Ich denke mal er wollte sagen, dass Vaslui aufrüstet und man so einen guten Spieler dann nicht unbedingt bei ihnen sehen will.
default_smile.png

Hab mal kurz nachgeschaut. Der FC Vaslui ist vor ein paar jahren aufgestiegen und wurde letzte saison achter.

Normalerweise müsste sich Dinamo also keine sorgen machen, dass ein einziger transfer Vaslui so stärken könnte, dass sie eine ernstzunehme konkurrenz werden könnte.

Wohl eher nicht.

Und selbst wenn Magaritescu solche ein aussergewöhlich starker spiel wäre, dass würde Dinamo ihn etweder halten wollen oder vereine mit besserer perspektive als der FCK sie bietet wären auf ihn aufmerksam geworden;).

Er meinte ja auch, dass sie jetzt einige gute Spieler holen und dann will man sie mit Mărgăritescu nicht noch weiter stärken.

Am Ende wird Lautern wohl einfach mehr Ablöse bieten.
default_biggrin.png

Er meinte ja auch, dass sie jetzt einige gute Spieler holen und dann will man sie mit Mărgăritescu nicht noch weiter stärken.
Am Ende wird Lautern wohl einfach mehr Ablöse bieten.
default_biggrin.png

Am ende geht er warscheinlich doch zu einem ganz anderen verein.

Ihr Rumänen seit schon ein seltsames völkchen;).

Ich nix Rumäne...
default_tongue.png

Nichts für ungut;).

Aber man muss schon sagen, dass die berichterstattung in Rumänien eine ganz andere ist als bei uns.

Nichtmal bei dem Riberytransfer der Bayern letztes jahr wurde im vorfällt so oft das gleiche gerücht durchgekaut wie bei Magaritescu.

Also langweilig wird in sachen transfergerüchte wohl selten in der rumänischen presse;).

Kirita inapoi
(gaşca slugilor proaste)

Cătălin Gheorghiu

[...]

Înlocuitorul lui Mărgăritescu

După ce Mircea Rednic l-a îndepărtat pe Andrei Mărgăritescu (28 de ani) din Ştefan cel Mare, acesta s-a reorientat spre Giani Kiriţă, fotbalist pe care l-a dorit şi în urmă cu un an. În cazul în care fotbalistul de 31 de ani va reveni la Dinamo, ar urma să-i ia locul lui “China” pe postul de mijlocaş defensiv, în acest moment acea zonă a terenului putînd fi acoperită doar de Adrian Ropotan.

[...]

“China” află marţi

Dinamoviştii se vor întîlni mîine cu reprezentanţii lui Kaiserslautern pentru definitivarea transferului lui Andrei Mărgăritescu în Germania. Gruparea din 2. Bundesliga a respins propunerea “cîinilor” pentru un schimb de jucători, şefii celor două grupări urmînd să se pună de acord asupra sumei de transfer. Roş-albii solicită 400.000 de euro. Kaiserslautern este de acord, însă şi-ar dori să achite suma în două tranşe. Mărgăritescu ar urma să semneze pe 3 ani, cu un salariu stagional de 175.000 €.

[...]

Ultimele noutăţi DINAMO

Tricoul cu numărul 6, al lui Andrei Mărgăritescu, va fi purtat în sezonul următor de stoperul ivorian Zie Diabate (19 ani), iar cel cu numărul 7, al lui Cătălin Munteanu, va fi luat de Ianis Zicu.

[...]

de ( Dan ) ( 16.06.2008 03:14 )

http://www.dinamomania.net/articol.php?aid=12514

Steht wohl nicht viel neues drin, ausser dass Lautern das Tauschgeschäft mit den anderen Spielern (Müller, Demai) abgelehnt hat und den Kaufbetrag von 200.000 € gerne in zwei Raten zahlen möchte.

Weiterhin steht da, dass die Nummern von Margaritescu und Munteanu bereits wieder vergeben sind...

"China" erfährt es am Dienstag

Die Dinamovist werden sich morgen mit den Repräsentanten von Kaiserslautern treffen, um den Wechsel von Andrei Mărgăritescu nach Deutschland abzuschließen. Die Mannschaft aus der 2. Bundesliga hat den Vorschlag der "Hunde" für einen Spielerwechsel abgelehnt, es steht aber noch aus, dass sich die Chefs der beiden Gruppen über eine Ablösesumme einigen. Die Rot-Weißen verlangen 400.000€. Kaiserslautern ist damit einverstanden, aber is wünschen die Summe in 2 Raten zu bezahlen. Mărgăritescu würde einen Vertrag über 3 Jahre unterschreiben mit einem Jahresgehalt von 175.000€.

Also hängts wohl von heut Abend ab. Hoffen wir das die Stadt für uns entscheidet und die Miete verringert.

Heute Mittag wird entschieden - gilt aber eigentlich schon als sicher

Stadtrat Kaiserslautern

16. Juni 2008, 15:00 Uhr

Stadtverwaltung Kaiserslautern

Bekanntmachung

Am Montag, 16.06.2008, 15:00 Uhr, findet im großen Ratssaal (1. OG) des Rathauses, Willy-Brandt-Platz 1, Kaiserslautern, eine Sitzung des Stadtrates Kaiserslautern statt.

Tagesordnung:

A: Nichtöffentlicher Teil (1)

Fritz-Walter-Stadion Kaiserslautern GmbH; Finanzangelegenheit

B: Öffentlicher Teil (Beginn: 15:30 Uhr)

1. Fritz-Walter-Stadion Kaiserslautern GmbH; Eigenkapitalausstattung

2. Fritz-Walter-Stadion Kaiserslautern GmbH; harte Patronatserklärung

3. Änderung des Gesellschaftsvertrages der Fritz-Walter-Stadion Kaiserslautern GmbH

4. Prüfantrag zur Einführung eines Hauses des Jugendrechts in Kaiserslautern

5. Beschilderung Betzenberg

Ich denke wir werden es morgen auf fck.de lesen. Wurden ja für morgen Gespräche angesagt und Mietnachlass ist auch durch. Morgen ist der Transfer fix.

16.06.2008 |

Dinu: "Un jucator ca Margaritescu nu poate sa plece la FC Vaslui"

Administratorul delegat al lui Dinamo a comentat situatia lui Andrei Margaritescu. Mijlocasul a fost ofertat de Kaiserslautern si de FC Vaslui, este pus pe lista de transferuri, dar nu se stie care este viitoarea sa destinatie

"Încă nu ştiu exact care mai e situaţia lui Mărgăritescu. Ştiu că domnul Badea era în legătură cu cei de la Kaiserslautern pentru transferul său, chiar a fost acolo, dar acum nu ştiu exact. Cred că e în impas pentru că cei de la Kaiserslautern îl vroiau şi pe Cătălin Munteanu în acelaşi timp cu Mărgăritescu, dar primul a preferat să meargă la Braşov", a afirmat Dinu. la Special.

http://www.dinamovisti.ro/stiri/619...rgaritescu-nu-poate-sa-plece-la-fc-vaslui.htmhttp://www.dinamovisti.ro/stiri/6197/dinu-un-jucator-ca-margaritescu-nu-poate-sa-plece-la-fc-vaslui.htm

După ce Mircea Rednic l-a îndepărtat pe Andrei Mărgăritescu (28 de ani) din Ştefan cel Mare, acesta s-a reorientat spre Giani Kiriţă, fotbalist pe care l-a dorit şi în urmă cu un an. În cazul în care fotbalistul de 31 de ani va reveni la Dinamo, ar urma să-i ia locul lui “China” pe postul de mijlocaş defensiv, în acest moment acea zonă a terenului putînd fi acoperită doar de Adrian Ropotan.

http://www.gsp.ro/stire/kirita-inapoi-82747.htmlhttp://www.gsp.ro/stire/kirita-inapoi-82747.html

16.06.2008 |

Dinu: "Un jucator ca Margaritescu nu poate sa plece la FC Vaslui"

Administratorul delegat al lui Dinamo a comentat situatia lui Andrei Margaritescu. Mijlocasul a fost ofertat de Kaiserslautern si de FC Vaslui, este pus pe lista de transferuri, dar nu se stie care este viitoarea sa destinatie

"Încă nu ştiu exact care mai e situaţia lui Mărgăritescu. Ştiu că domnul Badea era în legătură cu cei de la Kaiserslautern pentru transferul său, chiar a fost acolo, dar acum nu ştiu exact. Cred că e în impas pentru că cei de la Kaiserslautern îl vroiau şi pe Cătălin Munteanu în acelaşi timp cu Mărgăritescu, dar primul a preferat să meargă la Braşov", a afirmat Dinu. la Special.

http://www.dinamovisti.ro/stiri/619...rgaritescu-nu-poate-sa-plece-la-fc-vaslui.htmhttp://www.dinamovisti.ro/stiri/6197/dinu-un-jucator-ca-margaritescu-nu-poate-sa-plece-la-fc-vaslui.htm

http://www.gsp.ro/stire/kirita-inapoi-82747.htmlhttp://www.gsp.ro/stire/kirita-inapoi-82747.html

Teil 1

Teil 2: Ersatz für Mărgăritescu gesucht, da steht nichts über Lautern drin
default_wink.png

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben