This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Kann der was?
Uff em Platz, Ben! Pressesprecher hemmer doch schun!![]()
Ben wird recht haben, es werden die Jubler sein!![]()
Er war wohl bis zum Schluß Stammspieler bei Dinamo. Ausserdem war er wohl einer der Konstantesten im Team und in der Meistersaison einer der besten. Ausserdem war er wohl Nachrücker Nummer 1 für das rumänische EM Team fürs DM.
Schlechte Voraussetzung sind das bestimmt nicht, aber ob er sein Potenzial auch bei uns ausschöpfen könnte, steht auf einem anderen Blatt.
Naja, Hansen war auch "fast Nationalspieler" bzw. irgendwann war er's dann, gut gespielt hat er bei uns nicht, um es mal vorsichtig auszudrücken.
Aber Dänemark ist ja auch nicht bei der EM![]()
Er war wohl bis zum Schluß Stammspieler bei Dinamo. Ausserdem war er wohl einer der Konstantesten im Team und in der Meistersaison einer der besten. Ausserdem war er wohl Nachrücker Nummer 1 für das rumänische EM Team fürs DM.
Schlechte Voraussetzung sind das bestimmt nicht, aber ob er sein Potenzial auch bei uns ausschöpfen könnte, steht auf einem anderen Blatt.
Och nö![]()
Ben, wie wär's Du schreibst nur noch wenn es perfekt ist![]()
Rezolvat
23.06.2008
Mărgăritescu va efectua miercuri vizita medicală la Kaiserslautern, urmînd a semna un contract pe 3 ani cu gruparea din Zweite Bundesliga.
[...]
http://www.gsp.ro/stire/rezolvat-83912.htmlhttp://www.gsp.ro/stire/rezolvat-83912.html
Margaritescu la Kaiserslautern !!!
Andrei Margaritescu a scapat de calvarul numit Dinamo, dupa ce "cainii rosii" in general si Rednic in special nu l-au mai vrut in echipa. Astfel acesta va semna miercuri cu Kaiserslautern, echipa din liga a doua germana. Mijlocasul defensiv va semna un contract pe 3 ani si va castiga 175.000 euro, aproximativ de 9 ori mai mult decat castiga in "groapa". Dinamo va lua in schimbul acestuia 450.000 euro pentru jucatorul care a jucat 106 meciuri in tricoul dinamovistilor.
Luni, 23-Iun
http://www.mysport.ro/stirea/30972/margaritescu_la_kaiserslautern.htmlhttp://www.mysport.ro/stirea/30972/margaritescu_la_kaiserslautern.html
wie roten hunde?
Stimmt schon, aber da hatten wir auch Göbel im Vorstand und Rekdal als Trainer.![]()
![]()
"Von der Sorte Reghecampfs brauchen wir mindestens drei", äußert Sasic zu seinen Wünschen. Die bemüht sich Kuntz möglichst umsetzen.
Margarita wäre der 2.
DINAMO / TRANSFER
Margaritescu: "Azi imi clarific situatia"
Autor: Andrei Trifan, 24-06-2008
Mijlocasul la inchidere al “ciinilor”, Andrei Margaritescu, afirma ca spera ca viitorul sau se clarifice in cursul zilei de marti. “China” sustine ca la aceasta ora sansele sa se desparta de Dinamo sint mai ridicate decit cele de a ramine.
“Inca nu am discutat cu sefii situatia mea exacta, dar azi cred ca se va clarifica. Astept sa vad ce este cu Kaiserslautern. Nu mi-au zis ce suma vor pentru mine, dar mi-au spus clar ca imi vor mie binele, adica pretentiile nu vor fi mari. Eu nu am nicio problema daca as ramine, m-as pregati la fel de intens si as juca la acelasi potential, pentru ca as face-o in primul rind pentru mine. Ca sa fiu sincer, insa, sansele de plecare sint mai mari decit cele de raminere”, a spus Margaritescu pentru FANATIK.
Mărgăritescu: "Cei de la Dinamo mi-a zis că nu au pretenţii mari şi îmi vor binele"
Situaţia lui Andrei Mărgăritescu este în continuare incertă. Dorit de Kaiserslautern, transferul fiind aproape rezolvat, "China" mai aşteaptă să se înţeleagă şi cluburile şi speră ca Dinamo să nu ceară mulţi bani
în schimbul său
![]()
Foto![]()
1
"Încă nu am discutat cu şefii situaţia mea exactă, dar azi cred că se va clarifica. Aştept să văd ce este cu Kaiserslautern. Nu mi-au zis ce suma vor pentru mine, dar mi-au spus clar ca îmi vor mie binele, adică pretenţiile nu vor fi mari. Eu nu am nici o problemă daca aş rămîne, m-aş pregăti la fel de intens şi aş juca la acelaşi potenţial, pentru că aş face-o în primul rînd pentru mine. Ca să fiu sincer însă, şansele de plecare sînt mai mari decît cele de rămînere", a declarat Mărgăritescu pentru Fanatik.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.